Recenze

Přečtěte si recenze koloběžek od ostatních zákazníků (zdroj e-shopy a Heureka.cz), poté si můžete koloběžku vybrat v e-shopu.

Souhrn recenzí produktu Koloběžky:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Koloběžka WORKER Rodez NEW

Měkká nafukovací kola pak zaručují příjemnou jízdu na rovném povrchu i v mírném terénu. Díky všem těmto vlastnostem i bezpečnostním a ochranným prvkům je koloběžka Worker Rodez velmi vyhledávanou dětskou koloběžkou. Worker Rodez doporučujeme pro děti od 4-10 let.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.08.2015)

supr, kvalitní, splňuje nejpřísnější bezpečnostní standardy a vlastní certifikáty podléhající evropským normám EN-71 německé zkušebny TÜV-GS.

nic


Recenze Koloběžka Yedoo City (starý model)

Pro celou rodinu :-D

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.05.2013)

Super pro dcerku,jezdí na ní celá rodina :-D

Nic


Recenze Koloběžka WORKER City

produkt jsem si vybrala na základě recenzí jiných uživatelů

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.02.2011)

jak pro děti, tak pro dospělé vzhledem k nepříznivému počasí ještě není pořádně vyzkoušeno

zatím žádné nevíme - pořádně nevyzkoušeno - viz "pro"


Recenze Koloběžka Yedoo Mezeq V-Brake New

Spokojenost, testuji zatím jen 100km, ale zdá se být perfektní pro turistiku a relaxaci i rehabilitaci. Dobrý poměr cena- kvalita.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.06.2016)

Přiměřená cena kvalitě. Pro běžné kobrndaře dostačující.

Různé barvy koloběžek nemají stejné díly !!! nevím proč?


Recenze Koloběžka WORKER Glacer NEW 16/12"

Mám pro syna, koloběžku jsem sestavil bez problémů, vše je bezvadně funkční a hlavně značkové a kvalitní, mám pocit že vydrží naprosto vše. Provedení je robustní a přitom je koloběžka lehká a přenosná. Zatím jsme vyzkoušeli na asfaltu ale chceme ji projet i mírnějším terénem. Rozhodně bych tuto koloběžku doporučil všem kteří mají děti bez rozdílu věku, jelikož je použitelná pro jakoukoliv věkovou kategorii (PS: já osobně jsem se vrátil do dětských let :))

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.05.2013)

masivní konstrukce celkové provedení značkové a kvalitní díly zázemí firmy s dlouholetou tradicí

O ničem nevím


Recenze Dětská koloběžka Globber My Free

Jsem rada ze po procteni vsech recenzi jsem vybrala prave ten vyrobek. Mame zelenou barvu, je pekna.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.06.2016)

Syn (4 lety) se na nem naucil jezdit velmi rychle, vyrobek je kvalitni, vydrzi i nepekne zachazeni, libi se mi materialy. Neni to razor, sklada se tak ze vyndate drzak s riditky. Chceme jej vzit i na dovolenu, vazi opravdu malo. To ze je to super kolobezka potvrzuji i nekteri kamaradi co ji meli pred lety.

Zatim nic


Recenze Koloběžka WORKER Smurf

Potřeboval jsem koloběžku pro vnučku a nejsem tak bohatý abych koupil levný šunt. Koloběžka přišla poštou rychle, samotné sestavení bylo jednoduché. Vnučka je spokojená a ráda na koloběžce jezdí. Me rozpaky vzbuzovaly "plastové pneumatiky", ale nakonec se ukázaly jako velmi dobré. Kolobrndu jednoznačně doporučuji a v obchodě je navíc dobrý výběr chráničů a přileb pro "prcky", nezapomeňte je vybrat a koupit, určitě se vyplatí.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.06.2012)

Masivnost odolnost a elegance. .


Recenze Koloběžka WORKER Yodila

Snad jedinný produkt "klasická koloběžka",která se u nás prodává.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.01.2013)

jedna z mála klasických koloběžěk s blatníky a sedátkem pěkný lak pro děti od 100cm výšky nafukovací kola možnost centrování kol

cena malá škála barev jen(růžová a zelená)


Recenze Koloběžka WORKER Dalai NEW

dobrá cena včetně dárečku,výběr barvy,kovová konstrukce, Ještě jsme koloběžky ani brusle nezkoušeli-jsou až na vánoce-prosím o zaslání tohoto formuláře po vánocích.díky ráda vše zodpovím.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.11.2009)

po vánocích Vám ráda vše zodpovím

po vánocích Vám ráda vše zodpovím


Recenze Koloběžka WORKER Tri

Kluk jí dostal k narozeninám a stále na ní jezdí je vážně super

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.02.2011)

koloběžka je hezká a dobrá pro malé děti stabilita atd.košíček na drobné věci jako je pití a sladkost.Bliká postranách a to se dětem líbí


Recenze Koloběžka Yedoo City (starý model)

Koloběžku jsem si koupila pro rychlejší cestu do práce. Na jízdu po městě je ideální, zvládá rozbitý chodník, štěrk i kočičí hlavy bez větších otřesů. Velmi dobře jsou vyřešeny úchyty na řidítkách, nekloužou a dobře se drží. Co se týče výšky řidítek, tak mám pocit, že vysokému chlapovi by mohla i maximální výška řidítek dělat problém, já sama je mám nastavena na nejvyšší možnou výšku a to nejsem nijak vysoká (165 cm). Po cestě do práce překonávám dvoje schody, ale jelikož koloběžka není tak těžká a velká, snadno ji do schodů vynesu. Pozitivem je také velký výběr barevných kombinací koloběžek.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.07.2016)

Za tu cenu, dobrá koloběžka Český výrobek Snadno ovladatelná Hezký design Dostatečně velké plastové stupátko, na kterém to ani ve vlhku neklouže

Škoda, že nejsou součástí balení i blatníky, ale to už bych za tu cenu chtěla asi moc, každopádně se dají dokoupit


Recenze Dětská koloběžka s nášlapnou brzdou WORKER Whizz 100

je to přesně ten výrobek, jaký jsem si pro 3 leté dítě představovala

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.12.2016)

koloběžka má pevnou konstrukci, kola jsou širší, je předpoklad větší stability u menších dětí je dbáno na bezpečnost dítěte, splňuje podmínky EU

je to dárek na vánoce pro 3 letou vnučku, zatím koloběžka čeká na 1.jízdu, takže se k "Proti" nemohu vyjádřit


Recenze Koloběžka Yedoo Mezeq V-Brake New

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.07.2017)

ideální velikost do města i do lehkého terénu skvělá ovladatelnost pěkný design dobrá tuhost rámu skvělá madla (gripy)

vyšší hmotnost slabší pneumatiky (nížší hustící tlak - max. 460 kPa)


Recenze Koloběžka Yedoo Wzoom

Koupeno pro 10 letou dceru, ale díky nosnosti do 100kg se na tom může projet i dospělý. Dcera je spokojená. Přišlo to v krabici rozložené, takže složit a především seřídit brzdy může být pro laika trošku oříšek, ale dalo se to zvládnout.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.05.2015)

nosnost do 100kg

nutnost montáže


Recenze Koloběžka WORKER Smurfy NEW

Vaše prodikty jsou v dobré kvalitě,i v budoucnu,když budeme púotřebovat kolo nebo podobné věci se na Vás obrátíme.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.11.2009)

Zatím nebyla odskoušena,přinese jí Ježíšek Mám zkušenosti s touto firmou a byla jsem spokojena.


Recenze Koloběžka WORKER Snow Spider 2v1

Super volba i pro malé děti, koloběžka je lehounká a snadno ovladatelná. Výměna koleček za lyže byla otázkou chvilky.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.12.2010)

lehoučký, snadno ovladatelný, 5ti letá dcera hned začala po sněhu drandit jak drak

-


Recenze Koloběžka WORKER Smurf

Velmi dobrý výrobek, v reálu odpovídající představě, kterou jsme získali z prezentace na eshopu. Udělal hodně radosti pod stromečkem, další snad na chodnících (až sleze sníh a bude se dát jezdit venku

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.12.2010)

design kvalita zpracování jízdní vlastnosti

nic


Recenze Koloběžka Yedoo Mezeq V-Brake New

Velmi funkcne pěkně vyvedena kolobezka... není az tak dráha oproti konkurenci...

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.05.2015)

Výborné konstrukční reseni; krásné plynule se jezdí, koloběžka není tezka; na stupátko se vejdou obě chodidla... nutna pečlivost a trpělivost při seřizování brzd...

Zatím nic..


Recenze Koloběžka Yedoo Rodstr

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.05.2018)

Poměrně lehká koloběžka pro dospělé Dobře se seřizuje Ideální na cyklostezky nebo do města Poměrně rychlá Celkově přívětivá Vysoká nosnost (až 150kg)

stojánek, blatníky a vybavení se kupuje zvlášť


Recenze Koloběžka Yedoo City (starý model)

Pěkný design, velká nosnost, využití pro celou rodinu. Poměr kvality a ceny je dobrý.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.06.2014)

Kvalita za přijatelnou cenu

Zatím žádné proti, máme ji krátce. Možná plastová nášlapná plocha mohla být pevnějšího provedení.


Recenze Koloběžka WORKER City

Vybírali jsme podle hmotnosti, aby nebyla těžká. Zatížení také fajn i pro dospělé. Bohužel nám chyběly šroubky na zadní brzdu. Jinak spokojenost, doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.11.2009)

Parádní výrobek krásný velká kola není těžká


Recenze Koloběžka WORKER Whizz

Vybrala jsem si tento produkt,jako vhodný dárek na Vánoce. Bohužel Vám nemohu napsat spokojenost,protože Vánoce teprve budou.Ano doporučila bych produkt ostatním a už jsem tak i učinila,opět na koloběžku,ale v barvě modré.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.11.2011)

Výborny styling,super konstrukce,která dufám vydrží!!!

Moc se mi nezamlouvají kola.


Recenze Koloběžka Yedoo City (starý model)

Koloběžka se mi líbila kvůli nepřeplácanému vzhledu, má skvělé gumové návleky na řidítkách,takže se dobře drží. Proti jiným koloběžkám má níž posazené stupátko. Montáž jsem s trochou trpělivostí zvládla i já. Co je trošku mínus, je větší váha koloběžky.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.12.2011)

Elegantní design. Snadná montáž i přes skromný návod. Vhodné pro dospěůé jezdce.

Chybí blatníky. S vybavením od výrobce je koloběžka určena pouze na cyklostezky, je nutno dokoupit přislušenství (odrazky,světlo ...)


Recenze Koloběžka WORKER Tri 100

lehka, pěkná, relativně bezpečná koloběžka už pro dvouletého synka, synek je spokojen, stabilní, košík vpředu oceňuje na převážení malých drobností hlavně kamínků :-)) brzda je dostačující, na žádný velký kopec to ale není. ostatních doporučuji, za přijatelné peníze přijatelná kvalita. Koupili jsme levnější variantu neznámého výrobce a hruza.... provedení a kvalita příšerná, plasty slabé už z krabice polámáné, v tomto případě se vyplatilo si připlatit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.10.2015)

lehka, pěkná, relativně bezpečná koloběžka už pro dvouletého synka


Recenze Koloběžka Yedoo City (starý model)

Koloběžku jsem si koupil na cestu do práce během slunečných dní a cestování po městě. Dnes na ní jezdím i po večerech a jsem nad míru spokojen. Koloběžka samotná je po smontování poměrně robustní a nemám pocit, že bych na ní vypadal jako dítě. Což je fajn. Někdo si může stěžovat na váhu koloběžky, můj případ to není, protože mám doma jen jednu (nemohu porovnávat), ale bez problémů ji nosím do schodů i cpu do osobního výtahu. Poměrně nepříjemnou věcí je, že v balení není žádné nářadí ani primitivní pumpička, je tedy nutné s tím počítat dopředu. Koloběžka samotná se dá sestavit snadno, ale pro perfektní stav je nutné věnovat více času usazení kol (aby nebyly křivě) a především brzdám. Pokud jste si nastavili brzdy na kole, tak tohle je trošku časově náročnější a nejspíše se budete muset párkrát projet, abyste vše nastavili (imbusy s sebou do kapsy). Někdo tu psal, že brzdy nestačí... já mám 86kg a po nastavení brzdí jako čert. Spíše možná vina bude v gumách a profilu vzorku - když na cyklostezce děláte smyky, je to fajn, ale až budete na přechodu brzdit a pomalu klouzat po kola náklaďáku... Už jsem načal, že vzhledově je koloběžka příjemná a nepůsobí dětsky. Lakování se zdá být v pořádku, spodní hrany jsem stačil omlátit během pár jízd o obrubníky, lak ale nepraská a neodlamuje se dál. Nevím, co si ale mám myslet o gumovém osazení řidítek, doufám že vydrží a nerozpadne se (nyní je moc krátká doba na hodnocení). Za zmínku by snad stálo, že na koloběžku se dají přidělat blatníky - v trubkách jsou převrtané dírky - a také držáky na lahev s pitím. Snad jen na závěr jedna věc: není to tak lehké, jak to vypadá. Na koloběžce se nadřete víc, jak na bruslých.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.05.2012)

Levná a robustní koloběžka. Vzhledově dospělejší. Stojánek je příjemné plus.

Stupátko je krátké, pokud jedete rychle a potřebujete vyměnit nohy, tak by se hodilo delší. Koloběžku musíte složit, v balení není přiložené žádné nářadí ani pumpička. Nastavení brzd může být pro někoho problém.


Recenze Dětská koloběžka Globber My Free

Koloběžku má 3letá dcera, rychle se s ní zžila, lehká na ovládání, stabilní, rychlé složení i rozložení.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.01.2016)

Stabilní Lehce ovladatelná Pěkné barevné provedení Výškové nastavení/rostoucí s dítětem


Recenze Koloběžka WORKER Saffari

Hledali jsme alternativu k odrážedlu aby děti ve věku 3 (jezdící na odrážedle) a 6 let (jezdící na kole) mohli jezdit společně a měli cca stejnou rychlost při krátkých výletech nebo cestě do školky. Kolo je oproti odrážedlu moc rychlé. Koloběžka tento problém vyřešila a rychlost dětí srovnala. Naprostá spokojenost.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.04.2011)

Malá váha Kompaktní rozměry Velká kola umožňující jízdu po trávě a štěrkové cestě


Recenze Koloběžka WORKER Tri

Byl to dárek pro 3 letou vnučku a ta je moc spokojená a tím pádem jsme spokojeni celá rodina .

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.10.2011)

Byla to pro mě nejrychlejší možnost nákupu , protože jsem neměla čas někam jezdit., když jsem potřebovala .


Recenze Koloběžka WORKER Smurf

Vaše prodikty jsou v dobré kvalitě,i v budoucnu,když budeme púotřebovat kolo nebo podobné věci se na Vás obrátíme.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.11.2009)

Zatím nebyla odskoušena,přinese jí Ježíšek Mám zkušenosti s touto firmou a byla jsem spokojena.


Recenze Koloběžka WORKER Snow Spider 2v1

-jsme velice spokojený ,syn jí má už 5let ,ted jsme koupili i dceři ,aby se o ní pořád nehádali..:-)))) -hezký dárek pod stromeček -mohu doporučit!!!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.12.2013)

-koloběžka je celoroční v létě kolečka v zimě lyžičky je to super