Recenze

Přečtěte si recenze koloběžek od ostatních zákazníků (zdroj e-shopy a Heureka.cz), poté si můžete koloběžku vybrat v e-shopu.

Souhrn recenzí produktu Koloběžky:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Koloběžka Crussis Active 4.1 žluto-zelená 20/16"

Nevím zda jsme měl smůlu na kus, ale nedotažené ( a 2 úplně volné ) dráty ve výpletech mi připadají při ceně za stroj jako velké mínus asi výstupní kontroly.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.05.2019)

Krásně jede, hlavně z kopce :-)) Po prohlídce mi vše připadá kvalitní krásná barva - aspoň pro mne

možná cena - ale obdobné a kvalitní produkty jsou i dražší Hned při první jízdě začlo vrzat v zadním kole - zjištěny povolené dráty výpletu, z toho 2 absolutně nedotažené. Při druhé jízdě začlo vrzat přední - opět komplet po utažení výpletu vše OK.


Recenze Koloběžka Yedoo Mezeq V-Brake New

Kolobežka vhodná do terénu i na cesty. Ideálna aj pre vysokých ľudí. Po zhodení zadného kolesa sa zmestí aj na zadné sedadlá auta. Stojánek je zabudovaný zospodu kolobežky - je vždy poruke a nekazí design.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.05.2015)

Kolobežka vhodná do terénu i na cesty. Ideálna aj pre vysokých ľudí. Po zhodení zadného kolesa sa zmestí aj na zadné sedadlá auta. Stojánek je zabudovaný zospodu kolobežky - je vždy poruke a nekazí design.


Recenze Koloběžka Yedoo Mezeq V-Brake New

Velmi funkcne pěkně vyvedena kolobezka... není az tak dráha oproti konkurenci...

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.05.2015)

Výborné konstrukční reseni; krásné plynule se jezdí, koloběžka není tezka; na stupátko se vejdou obě chodidla... nutna pečlivost a trpělivost při seřizování brzd...

Zatím nic..


Recenze Koloběžka WORKER Authico

Po asfaltu jede jako drak a po zámkové dlažbě s ní nepotřebujete zvonek :) (dělá brajgl, jako když vzlétá vrtulník). Po kočičích hlavách je to už trochu horší, ale co naplat, jsou to PU kolečka. Alespoň jsou dost velká, aby se to v nouzi dalo vydržet. Bylo by zajímavé sehnat někde v této velikosti nafukovací a zkusit to s nimi. Konstrukce se zatím zdá být festovní, jen se při 5,5 kg už trochu pronese. Stojánek by se mohl lépe sklápět, takhle se mu musí dost pomoct. Přední tlumič se mi zdá trochu moc tvrdý ale zadní je ok. Až na těchto pár drobností je to za tu cenu výborný stroj - doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.09.2017)


Recenze Koloběžka WORKER Yodila

tato koloběžka je opravdu pro děti velice kvalitní a stabilní zkušenosti vlastní nemám ale vnučka byla nadmíru spokojená určitě bych tento produkt doporučila ostatním

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.08.2015)

pro vnučku je stabilní a poslouží jí i v dalším roce


Recenze Koloběžka Yedoo City (starý model)

vybírali jsme koloběžku na jízdu za malými dětmi. Jinak běháme pěšky nebo jezdíme na kole a děti se nám pořád pletou pod kolo, zastavují před námi a je to dost nebezpečné. Na koloběžce je to super, člověk v případě potřeby hned může zastavit a stát. Na druhou stranu na koloběžce lehce a pohodlně ujede několik kilometrů. Vejde se do auta za přední sedadla, takže přeprava je lepší než u kola :) Na výlety s malými dětmi super :) Po přečtení recenzí na heurece jsme vybrali tuto koloběžku pro dobrý poměr kvalita/cena. Na naše rekreační jízdy bohatě stačí. Jezdíme i po polních cestách.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.04.2016)

jezdí době, brzdí dobře snadná montáž dobrá cena možnost montáže držáku na lahev, brzy využijeme

potřeba dokoupit blatníky, originální blatníky stojí 600 Kč :(


Recenze Koloběžka Yedoo City (starý model)

Koloběžku jsem si koupil na cestu do práce během slunečných dní a cestování po městě. Dnes na ní jezdím i po večerech a jsem nad míru spokojen. Koloběžka samotná je po smontování poměrně robustní a nemám pocit, že bych na ní vypadal jako dítě. Což je fajn. Někdo si může stěžovat na váhu koloběžky, můj případ to není, protože mám doma jen jednu (nemohu porovnávat), ale bez problémů ji nosím do schodů i cpu do osobního výtahu. Poměrně nepříjemnou věcí je, že v balení není žádné nářadí ani primitivní pumpička, je tedy nutné s tím počítat dopředu. Koloběžka samotná se dá sestavit snadno, ale pro perfektní stav je nutné věnovat více času usazení kol (aby nebyly křivě) a především brzdám. Pokud jste si nastavili brzdy na kole, tak tohle je trošku časově náročnější a nejspíše se budete muset párkrát projet, abyste vše nastavili (imbusy s sebou do kapsy). Někdo tu psal, že brzdy nestačí... já mám 86kg a po nastavení brzdí jako čert. Spíše možná vina bude v gumách a profilu vzorku - když na cyklostezce děláte smyky, je to fajn, ale až budete na přechodu brzdit a pomalu klouzat po kola náklaďáku... Už jsem načal, že vzhledově je koloběžka příjemná a nepůsobí dětsky. Lakování se zdá být v pořádku, spodní hrany jsem stačil omlátit během pár jízd o obrubníky, lak ale nepraská a neodlamuje se dál. Nevím, co si ale mám myslet o gumovém osazení řidítek, doufám že vydrží a nerozpadne se (nyní je moc krátká doba na hodnocení). Za zmínku by snad stálo, že na koloběžku se dají přidělat blatníky - v trubkách jsou převrtané dírky - a také držáky na lahev s pitím. Snad jen na závěr jedna věc: není to tak lehké, jak to vypadá. Na koloběžce se nadřete víc, jak na bruslých.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.05.2012)

Levná a robustní koloběžka. Vzhledově dospělejší. Stojánek je příjemné plus.

Stupátko je krátké, pokud jedete rychle a potřebujete vyměnit nohy, tak by se hodilo delší. Koloběžku musíte složit, v balení není přiložené žádné nářadí ani pumpička. Nastavení brzd může být pro někoho problém.


Recenze Koloběžka Yedoo City (starý model)

Skvělý produkt

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.04.2011)

Koloběžku jsem si koupila proto, že ji chtěl můj syn. Naposledy jsem na ní stála před 20ti lety. Už ji máme doma 14 dní a jezdíme na ní vždy, když to počasí dovolí. Jako bych se vrátila do dětských let. Všem vřele doporučuji.

Méně obsáhlý návod na poskládání, tudíž to byla trochu bitva. Ale podařilo se.


Recenze Koloběžka Yedoo City New

- (NAŠE VYCHOZÍ SITUACE) pořídil jsem Yedoo NC manželce jako pomoc, při hlídání dětí na kolech a odrážedlech, cca po měsíci jsme zjistili, že nás koloběžka chytla natolik, že chceme další, na doporučení z diskuzí na webu padla volba na Hill 3: - v porovnání s Kostkou Hill 3 je jízda na rovné silnici pomalejší (větší odpor pneumatik – jsou výrazně širší s hrubším vzorkem a menší kola), ale není problém koupit a vyměnit za shodné s Kostkou (typ, ne velikost). Kola se na roztočení ve vzduchu točí stejně, oba používají úzké 65 mm středy s průmyslovými ložisky. - příjemná "měkká" obratná jízda (není dáno měkkými pneu, ale celkově menší konstrukcí) - koloběžka působí a chová se pevně, nemám pocit, že se rozsype, nebo bych se bál že něco za jízdy upadne, konstrukce kvalitní i při jízdě na „hrubší“ lesní cestě - kdybych se měl rozhodovat mezi Kostou Hill 3 (cca 8000 korun) a Yedoo New City (cena do 4000 korun) měl bych dilema, hodně bych řešil, kam budu jezdit (město, nákupy, do práce, výlety …) a jak často (víkend, každý den, životní styl …). Pokud se jedná o jízdy po městě – potřebuju se přemístit z A do B rychleji než pěšky (cca do 5 km) stačí podle mě bohatě Yedoo (vejde se do kanceláře, do MHD, v paneláku nezabere tolik místa …), pokud chcete sportovat a denně se projet/protáhnout tělo, spíš bych řešil Kostku … rozdíl v jízdních vlastnostech tam je, rozdíl 4000 je cítit (a to je dobře, jsem rádi, že si nepřiplatíme 4000 za nic, že jo). - zkuste půjčovny!!! projeďte se 1 – 2 km, jízda po krámě vám NIC neřekne, musíte cítit tu plnou setrvačnost koloběžky při jízdě po rovině při Vaší maximální jízdní rychlosti 20 – 25 km/h

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.08.2015)

- budu porovnávat s Kostou Hill 3 (kola 20/16) – máme doma obě, jezdím stejně km na obou - obratná, opravdu obratná (ideální do města mezi lidi, jízda po krámech, tržnicích ... jízda po dlažebních kostkách není problém) – Kostka víc drnčí do rukou, každá spára na zemi je cítit - BMX řidítka dobrá pro přidělání taštičky (použili jsme starší sportovní "kabelku – tašku na ramena") - měkké úchyty na řidítkách jsou velmi pohodlné s takovými opěrnými výběžky na dlaně (kostka používá hodně tvrdé) - praktický stojánek - dvě možnosti výšek namontování zadního kola

- stojánek škrtá (ale to je daň za nízkou výšku a lze odmontovat) - rychloutahováky na kolech nejsou nejkvalitnější (při utahování ve fázi šroubování se protáčejí/přeskakují v kolébce rychloutahováku) - na silnici jí Kostka v pohodě ujede


Recenze Koloběžka WORKER Smurfy NEW

na internetu byl v nabidkach nejlepsi maly je spokojeny ma stoho radost urcite je spolehlivy prodejce uvas nemusim na nic vse bylo v poradku

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.09.2009)

prehledne obednavky zbozi, dodane vcas a v poradku


Recenze Koloběžka WORKER Rodez NEW

- koloběžku jsem si vybrala pro dceru na základě doporučení kolegyně - dcera je nadšená, koloběžka ji sedla jako ulitá - po doručení jsme si koleběžku sami složili, nic složitého - koloběžku bych klidně doporučila

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.08.2011)

- nízká cena - dobré provedení, dcera je nadšená - po dodání se koloběžka krásně složila, nic složitého


Recenze Elektrokoloběžka JDBUG Sports

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.07.2018)

Perfektní na přemísťování po městě Už nikdy nebudete potřebovat MHD, jako já Perfektní i při vysoké rychlosti, skvělý brzdný systém, což zajišťuje bezpečnou jízdu je lehčí než starší model, který jsem měla, což při nošení do 2. patra bez výtahu je skvělé je skladná, dojedete všude, složíte i ve škole a můžete mít stále s sebou složíte i do auta je voděodolná, takže není potřeba mít obavy, že Vás na cestě zastihne déšť, ale doporučuji vozit v batohu pláštěnku pro sebe:) Bez této koloběžky už opravdu ani ránu, po městě se přemisťuji během pár minut není problém jízda po chodníku v pomalejším tempu, nemusíte jako s kolem jezdit po cestě jezdí sama, takže stačí jen stát a rozjet se


Recenze Koloběžka WORKER Whizz

Pro děti od 3 let výborná koloběžka.

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.05.2013)

nízká hmotnost cool vzhled

seřizování brzdy


Recenze Hello Kitty trojkoloběžka s batůžkem

Určitě doporučuji, je sice trochu dražší ale vyplatí se - kvalitní zpracování a především velká stabilita.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.04.2013)

- dceři se moc líbila - jednoduchá montáž - kvalitní zpracování - velká kola - dobrá stabilita

nic


Recenze Koloběžka WORKER Glacer 16" a 12"

Mám pro syna, koloběžku jsem sestavil bez problémů, vše je bezvadně funkční a hlavně značkové a kvalitní, mám pocit že vydrží naprosto vše. Provedení je robustní a přitom je koloběžka lehká a přenosná. Zatím jsme vyzkoušeli na asfaltu ale chceme ji projet i mírnějším terénem. Rozhodně bych tuto koloběžku doporučil všem kteří mají děti bez rozdílu věku, jelikož je použitelná pro jakoukoliv věkovou kategorii (PS: já osobně jsem se vrátil do dětských let :))

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.05.2013)

masivní konstrukce celkové provedení značkové a kvalitní díly zázemí firmy s dlouholetou tradicí

O ničem nevím


Recenze Koloběžka WORKER City 16"

Vybírali jsme podle hmotnosti, aby nebyla těžká. Zatížení také fajn i pro dospělé. Bohužel nám chyběly šroubky na zadní brzdu. Jinak spokojenost, doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.11.2009)

Parádní výrobek krásný velká kola není těžká


Recenze Koloběžka WORKER Tri

Dcerka je s koloběžkou naprosto spokojená. Naučila se na ní jezdit během chvilky. Pro 3,5 leté dítě uplně ideální. Košík na drobnou hračku, či pití je u nás také hodně vítán. Navíc je lehoučká,takže se občas bez problémů poponese.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.09.2009)

Stabilní Lehká s košíkem


Recenze Koloběžka WORKER Smurfy NEW

Vaše prodikty jsou v dobré kvalitě,i v budoucnu,když budeme púotřebovat kolo nebo podobné věci se na Vás obrátíme.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.11.2009)

Zatím nebyla odskoušena,přinese jí Ježíšek Mám zkušenosti s touto firmou a byla jsem spokojena.


Recenze Koloběžka Yedoo Hurvínek

Perfektní koloběžka pro všechny generace dětí cca od šesti let i pro drobnější dospělé. Spolehlivá lehká koloběžka s pevnou konstrukcí, vhodná na zpevněné cesty i do lehčího terénu. Jedinou nevýhodou je nízko posazená nášlapná deska, na které je zespod umístěný stojánek, který dále snižuje světlost nad povrchem. Díky tomu koloběžka drhne o zem při přejíždění větších terénních nerovností nebo přes obrubník.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.05.2020)

pevná konstrukce nastavitelná výška řidítek nízká hmotnost více barevných provedení

nízko posazená nášlapná deska, na níž je zespod umístěný stojánek, kvůli které koloběžka drhne o zem při přejíždění větších nerovností (např. obrubníků)


Recenze Koloběžka inSPORTline Drogo SE modro-oranžová 20/16"

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.07.2020)

Kolobežka mi vyhovuje, ocenila jsem i montáž přímo od obchodu, rychlé doručení. Koloběžka je vyzkoušená, vyhovuje i na nerovném terénu ve městě. Potěšila mě i cena. Dle mého názoru kvalitní výrobek.


Recenze Koloběžka Yedoo Mezeq V-Brake

Perfektní koloběžka pro rekreační jízdu i pro "větši" lidi. Je pohotovější než kolo a na kratší vzdálenosti perfektní přibližovadlo. Doporučuji pro ty, kdo si chtějí při jízdě procvičit cele tělo.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.06.2017)

vysoká nosnost příznivá cena


Recenze Koloběžka Yedoo Mezeq V-Brake New

Koloběžku jsem si pořídíl na zrychlení cesty do práce (cca 1Km po rovince.) Na to se mi velice osvědčila. Musí se počítat se střídáním nohou na což jsem nebyl zvyklý, ale po pár dnech (2/3) si člověk jakš takš zvykne.Chci s ní ale jezdit i trošku delší trasy (min 3Km) a to po rušné cestě, takže se musí dovybavit, ale s tím jsem počítal. Jízda docela komfortní (drncá méně než jsem bez tlumičů čekal), výška nášlapu není zase taková hrůza jako jsem čekal i když jsem to už podcenil a podřel jsem trochu spodek rámu (měl jsem domácí "low rider" koloběžku tak jem nevěděl co mám čekat) ale ještě jsem nezkoušel nahodit kolo na vyšší úpon-nemám potřebu, a nehodlám to zatím zkoušet. Vhodná pro aktivní ale i relaxační vyjížďku.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.09.2015)

Červená barva=lépe viditelná Ergonomická říditka Brzdy Nosnost Poměr ceny ku ostatním značkám možnost "zvednutí zadního kola" (upnutí na vyšší stupeň)

Není primárně určeno jako dopravní prostředek. Tudíž chybí jakékoliv odrazky (ale počítá se s tím.) Zatím nepršelo, ale blatníky hned u koloběžky by se hodily (i přez případné cenové navýšení.) Stavebnice (problém byl hlavně seřídit brzdy-bez předchozích zkušeností.)


Recenze Náhradní kolečko pro koloběžku WORKER Fliker 140mm

sedělo na no-name koloběžku, stačilo přemáčknout ložiska, kolečka vypadají velice kvalitně

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.11.2019)

sedělo na no-name koloběžku, stačilo přemáčknout ložiska, kolečka vypadají velice kvalitně


Recenze Koloběžka WORKER Pinki se svítícími kolečky

Koloběžky jsem objednala pro své dcery 2 a 4 roky. Dvouletá se zatím vozí a 4letá na tom jezdí sama. Jen jsem čekala, že kolečka budou blikat víc, ale to nemá nic společného s dobrou kvalitou kvalitou koloběžky. Jen je to těžší pro děti, které čekají blikající kolečka i při pomalé jízdě. I já jsem na tom jela a je to fakt super. Mně kolečka blikala, jela jsem rychleji :-) Koloběžka je celokovová a je ji jednoduché složit a nést v ruce. Doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.03.2019)


Recenze Trojkoloběžka WORKER Fliker 3

Koloběžku jsem vybral vnukovi k Jejížku na základě recenzí a udělal jsem dobře. Asi si jí koupím i pro sebe, jem i 66 let.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.12.2012)

Vnukovi se moc líbí a je to úplně jiná zábava, než na klasické koloběžce.

Mohla by být lehčí a levnější.


Recenze Koloběžka Yedoo Wzoom New 16/12"

Perfektní koloběžka pro všechny generace dětí cca od šesti let i pro drobnější dospělé. Spolehlivá lehká koloběžka s pevnou konstrukcí, vhodná na zpevněné cesty i do lehčího terénu. Jedinou nevýhodou je nízko posazená nášlapná deska, na které je zespod umístěný stojánek, který dále snižuje světlost nad povrchem. Díky tomu koloběžka drhne o zem při přejíždění větších terénních nerovností nebo přes obrubník.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.05.2020)

pevná konstrukce nastavitelná výška řidítek nízká hmotnost více barevných provedení

nízko posazená nášlapná deska, na níž je zespod umístěný stojánek, kvůli které koloběžka drhne o zem při přejíždění větších nerovností (např. obrubníků)


Recenze Koloběžka WORKER Tri

Byl to dárek pro 3 letou vnučku a ta je moc spokojená a tím pádem jsme spokojeni celá rodina .

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.10.2011)

Byla to pro mě nejrychlejší možnost nákupu , protože jsem neměla čas někam jezdit., když jsem potřebovala .


Recenze Koloběžka Yedoo City (starý model)

Tato koloběžka je výborná. Krásně se na ní jezdí, je sice trochu těžší ale to nevadí. Sice nám dalo trochu zabrat než jsme ji smontovali ale přece jen. Brzdy si ale raději nechte seřídit od profesionála. Doporučuji dokoupit blatníky, protože když je bláto a mokro tak je to ze trest.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.12.2011)

krásné provedení celkem jednoduché smontování

nemá blatníky je potřeba od profesionála seřídit brzdy


Recenze Koloběžka WORKER Smurf

Vaše prodikty jsou v dobré kvalitě,i v budoucnu,když budeme púotřebovat kolo nebo podobné věci se na Vás obrátíme.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.11.2009)

Zatím nebyla odskoušena,přinese jí Ježíšek Mám zkušenosti s touto firmou a byla jsem spokojena.


Recenze Koloběžka Yedoo City (starý model)

Koloběžku jsem si koupila pro rychlejší cestu do práce. Na jízdu po městě je ideální, zvládá rozbitý chodník, štěrk i kočičí hlavy bez větších otřesů. Velmi dobře jsou vyřešeny úchyty na řidítkách, nekloužou a dobře se drží. Co se týče výšky řidítek, tak mám pocit, že vysokému chlapovi by mohla i maximální výška řidítek dělat problém, já sama je mám nastavena na nejvyšší možnou výšku a to nejsem nijak vysoká (165 cm). Po cestě do práce překonávám dvoje schody, ale jelikož koloběžka není tak těžká a velká, snadno ji do schodů vynesu. Pozitivem je také velký výběr barevných kombinací koloběžek.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.07.2016)

Za tu cenu, dobrá koloběžka Český výrobek Snadno ovladatelná Hezký design Dostatečně velké plastové stupátko, na kterém to ani ve vlhku neklouže

Škoda, že nejsou součástí balení i blatníky, ale to už bych za tu cenu chtěla asi moc, každopádně se dají dokoupit